Walentynki 2019

Serdecznie zapraszamy na kolację walentynkową z oprawą muzyczną

15 lutego 2019 o godz 19:00

MENU

ZUPA

Zupa walentynkowa z afrodyzjakiem (vege)

Krem z pieczonego buraka z imbirem, pomarańczą, lubczykiem i selerowym sercem

II DANIE GORĄCE

Policzki wołowe jako serce w asyście afrodyzjaka, puree z selera z czerwoną cebulą, marchewką i brukselką

DESER

Romantyczne ptysie z truskawkami zatopione w korzennej czekoladzie

BUFET SŁODKI

Patery ciast, kolorowe babeczki, brauni

Kolorowe deserki, musy owocowo-serowe

Patery owoców

NAPOJE GORĄCE (bez ograniczeń)

Kawa, herbata

NAPOJE ZIMNE

Soki owocowe, napoje bazowane, woda z cytryną i miętą 

III DANIE GORĄCE W BUFECIE

Soczyste drobiowe sous vide, z ziemniakami opiekanymi i kapustą modrą

PRZYSTAWKI W BUFECIE:

Carpaccio z buraka z serem feta, orzechami włoskimi i sosem musztardowo-miodowym

Bruschette vegańskie

Roladki mięsne z różnym nadzieniem

Babciny pasztet z sosem żurawinowym

Łódeczki z cykorii z delikatnym serkiem i krewetką

Sałatka brokułowa

Sałatka Szeja Kuchni z serem lazur i pestkami słonecznika

ALKOHOL DOSTĘPNY DO ZAKUPU NA MIEJSCU